top of page
IMG_5087.HEIC

Om oss

Från 2016 då vi, som nya ägare, öppnade Röröboa har mycket hänt. Vår första idé var att erbjuda en handgjord och fantastiskt god gelato. Vi gick kurs, byggde ett litet glassproduktionsrum och renoverade byggnaden för att kunna göra detta. Vi experimenterade och testade olika smaker och vips så hade vi en superfin produkt som vi blivit oerhört stolta över. 

Redan under första året insåg vi dock att det fanns en stor efterfrågan på mat. Vi byggde ett litet kök och började erbjuda lättare mat, bland annat vår hamburgare som blivit vår signatur och en storsäljare. 

I takt med mer fokus på mat och fler sålda glassar fick vi ett par år senare bygga ut för att göra plats för mer förvaring, större kök och större glassproduktionsrum. Vi är runt 25 personer som jobbar under en sommar. Alla vi Boare har bland annat sett till att det under sommaren 2021 serverades över 10 000 hamburgare och 23 000 glassar. Snacka om bra teamwork!    

Allt detta har fått oss att inse att vi är en verksamhet i ständig förändring. Från säsong till säsong möter vi nya utmaningar som vi måste hantera. All förändring gör vi dock med syfte att göra ditt besök så bra som möjligt, alltifrån glassköer, utbudet på mat och dryck samt din smakupplevelse. Och det är nog detta som är vår passion - att ständigt göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt.  

Om oss: Om oss
bottom of page